Träningsnarkomani nästa? undrar pensionerstanten.

Det är väl kanske lite att ta i. Jag har tränat idag på förmiddagen för första gången på några veckor. Förbaskat skönt och förbaskat roligt! Jag skakar fortfarande i armarna, men det kanske blir så när man är tant. Man tål inte lika mycket som förr. Men tänka er vilken syn att få se pensionerstanten jabba! :D


Jabb on!
/Pensionerstanten

Vitt hår, det var på tiden, säger Pensionerstanten.

Nu har jag precis ryckt bort fem stycken hårstrån som varit ljust blonda och näst intill vita från mitt huvud. Nu var det alltså dags att bli riktigt gammal. Hur ska jag nu hantera detta faktum?

alt. 1 sluta stressa?!

alt. 2 sluta åldras?

alt. 3 färga håret och låtsas som ingenting?!

alt. 4 låta dem komma och vara nöjd med gratis hårfärgsbyte?


Jag kan ju satsa på att få en sån här frisyr nu! :D



Vad tycker ni?

undringar /pensionerstanten

Rädda världen! tips 2 från pensionerstanten.

Sopsortera om du har möjlighet och har du inte en bra sopsstation i din omgivning så skicka ett brev till din kommunpolitiker. Om inte du bryr dig om miljön så bryr sig inte politikerna heller om miljön.

Något av det lättaste som du kan göra är att PANTA dina returburkar. Du har väl inte missat att panten höjs tack vare att 50-öringarna tas ur bruk. SÅ PANTA MERA!!!


OBS! kolla in länken: Rädda världen tips 2.



panta mera
/pensionerstanten

Nyduschad, säger pensionerstanten.

det finns få saker som är så feijnt som att vara nyduschad och iklädd pyjamasen, nerkrupen i soffan med ett paket rå grillkorv som jag får äta upp om jag känner för det. Nu skulle bara Mr D knacka på dörren så skulle biffen vara kirrad. Fast det är feijnt ändå, utan Mr D.

Jag sitter och fillurar på vad jag ska göra, fast jag redan har bestämt mig. Det är ju lite tokigt. Det är här vi förstår att hjärna och hjärta inte har något större utbyte eller sammarbete med varandra.

hjärtliga funderingar
/Pensionerstanten

Hjälp till att rädda världen!!! utropar pensionerstanten.

Jag fick för en herrans massa år sedan en bok om hur man kan rädda världen. Jag har läst den ett par gånger, begrundat de olika tipsen och insett att jag har blivit lite mer medveten. SÅ mitt första tips för hur vi tillsammans kan hjälpa till att rädda världen är att DU går och köper dig ett exemplar av boken 100 sätt att rädda världen... av Johan Tell. Bokförlaget MAX STRÖM.

Jag kommer fortsätta lägga upp konkreta tips på hur vi kan RÄDDA VÄRLDEN så stay tuned...



Save the planet
/Pensionerstanten

Snöyra ger inspiration? undrar Pensionerstanten

Tjoho alla snögubbar och snögummor. När ska vädret bli bättre? Trots detta tråkiga och allmänt snöiga väder så känner jag någon slags inspiration. Jag är sugen på att skapa. Kanske borde fixa designen på den här bloggen? Hmm.. why not?
Den som läser får se...



Snökramar
/Pensionerstanten

RSS 2.0